Bokmål Nynorsk English
Registrer deg Register
Språk    Language    Bokmål Nynorsk English Tjenester privat Tenester privat Private Tjenester bedrift Tenester verksemd Business Digipost Labs Hjelp Help Hjelp Help
For partnere For partnarar For partners For utviklere For utviklarar For developers Sikkerhet Sikkerheit Security Vilkår Terms
Du må oppgradere nettleseren din for å bruke Digipost. Les mer her.

Søket ga dessverre ingen treff.

Søket ga dessverre ingen treff.

The search did not return any results

Forsøk et annet ord, eller kontakt Kundeservice
E-post: kundeservice@digipost.no
Telefon: 22 03 00 00

Forsøk et annet ord, eller kontakt Kundeservice
E-post: kundeservice@digipost.no
Telefon: 22 03 00 00

Try another query, or contact Customer Service
E-mail: kundeservice@digipost.no
Telephone: 22 03 00 00

Ofte stilte spørsmål

Hva er Digipost Labs?

Labs er et idéforum og en nyhetskanal for Digipost fra Posten Norge. På Labs kan du være med på å forme fremtidens digitale postkasse gjennom idéer og innspill, delta i avstemminger og diskutere kommende funksjonalitet.

Hvordan påvirker innspill på Digipost Labs utviklingen av tjenesten?

Idéer og innspill fra Labs har allerede vært med på å forme dagens Digipost. Flere tusen brukere har delt sin mening med oss siden oppstarten i 2011. Tilbakemeldingene har ført til at vi har endret både design og funksjonalitet i tjenesten. Ved å dele dine idéer, stemme frem gode forslag eller bidra i diskusjoner kan vi ta hensyn til hva som er viktig for deg.

Teknisk

Hvordan finner jeg frem til innlegg og idéer på Labs?

Forhåndsvisning av idéer, bloggposter og twitter-meldinger vises som kort på samlesidene. Du kan velge mellom å se alt innhold, kun idéer eller kun bloggposter. Kortene sorteres etter publiseringsdato, og hver korttype har et eget design. Kortene til bloggpostene vises med bildebakgrunn, idéene har grå sidelinje og twitter-meldingene har blå sidelinje. I søkefeltet kan du bruke stikkord for å finne frem til idéer og bloggposter som inneholder søkeordet.

Hvorfor må jeg logge inn for å stemme på idéer eller kommentere?

Stemmene du avgir kobles til brukerprofilen din for at det ikke skal være mulig å stemme flere ganger på samme sak. Du må logge inn før du kommenterer siden idéforumet ikke støtter anonyme innlegg.

Åpne Posten og Bring sin chatdialog