Bokmål Nynorsk English
Registrer deg Register
Språk    Language    Bokmål Nynorsk English Tjenester privat Tenester privat Private Tjenester bedrift Tenester verksemd Business Digipost Labs Hjelp Help Hjelp Help
For partnere For partnarar For partners For utviklere For utviklarar For developers Sikkerhet Sikkerheit Security Vilkår Terms
Du må oppgradere nettleseren din for å bruke Digipost. Les mer her.

Last opp viktige dokumenter til Digipost-arkivet

Fra datamaskiner Fra Digipost-appene

Du kan laste opp de fleste filtyper i Digipost. Du vil kunne se innholdet i standardformater for bilder, tekstfiler og PDF-dokumenter direkte i Digpost. Andre filformater vil lagres i arkivet, så kan du laste ned filen for å se innholdet.

Dersom du skal laste opp et dokument, anbefaler vi at du laster det opp i PDF-formatet. Da er du sikker på at dokumentet vil vises på samme måte uansett om du ser på det på datamaskinen eller på mobilen/nettbrettet. Dersom du ikke har dokumentet i PDF-format, kan du lese mer om hvordan du lagrer det som PDF her.

1. Finn dokumentet du vil laste opp

Du kan laste opp dokumenter fra alle apper som viser PDF-er, for eksempel e-postprogrammer eller nettlesere.

Det er mulig å laste opp dokumentet til en annen app fra programmet du bruker til å se PDF-filen. Hvis du har få apper installert vil «Åpne i Digipost» være ett av valgene du får opp. Trykk i så fall på denne knappen. Dersom du har installert flere apper som støtter PDF, kan du velge «Åpne i» og deretter velge Digipost fra menyen som dukker opp.

2. Dokumentet lastes opp til ditt arkiv

Dokumentet lastes automatisk opp til Digipost når du velger å åpne filen i appen.

Når dokumentet er lagret har du tilgang til dokumentet fra både datamaskiner og apper, så lenge du ønsker.

Du kan laste opp de fleste filtyper i Digipost. Du vil kunne se innholdet i standardformater for bilder, tekstfiler og PDF-dokumenter direkte i Digpost. Andre filformater vil lagres i arkivet, så kan du laste ned filen for å se innholdet.

Dersom du skal laste opp et dokument, anbefaler vi at du laster det opp i PDF-formatet. Da er du sikker på at dokumentet vil vises på samme måte uansett om du ser på det på datamaskinen eller på mobilen/nettbrettet. Dersom du ikke har dokumentet i PDF-format, kan du lese mer om hvordan du lagrer det som PDF her.

1. Logg inn i Digipost. Velg eller lag en mappe du vil laste opp dokumenter til i venstremenyen

Velg blant filene som er lagret på datamaskinen din for å legge det til i Digipost-arkivet. Du kan også dra over filer rett til Digipost-arkivet og flytte dem i etterkant.

2. Dokumentet lastes opp til arkivet ditt

Du finner filen din øverst i arkivet, markert som «Opplastet».

Når dokumentet er lagret har du tilgang til dokumentet fra både datamaskiner og apper, så lenge du ønsker

Åpne Posten og Bring sin chatdialog