Utvikler-startpakke for batch-grensenittet

Vi har laget en startpakke for utviklere som inneholder xsd-er, teknisk dokumentasjon og eksempler. For å koble deg på batch-grensesnittet, må du laste ned denne pakken og følge de instruksjonene som gis.

Last ned batch-startpakke

1. Bruk av startpakken

Dette finner du i startpakken:

  1. xsd-filer som beskriver batch-grensesnittet. Som avsender må du produsere jobb-xml-filer som er i henhold til xml-definisjonene i mottakersplitt.xsd og masseutsendelse.xsd

  2. Eksempler på jobb og kvitteringsfiler for ulike bruksmønstre. Eksempel-filene er zippet slik som de må være når de lastes opp til sftp.digipost.no.

Vi anbefaler at du validerer xml-jobbfilene dine før du zipper dem og laster dem opp til Digipost. Dette vil gjøre det lettere for deg å feilsøke dersom xml-en skulle være ugyldig. Når du tester, skal du bruke testkontoen din i Digipost, slik at brev ikke faktisk blir sendt.

2. Angående gamle versjoner

Når du laster ned startpakken herfra, vil du få den nyeste versjonen av denne. Den inneholder xsd-filer av nyeste versjon, og eksempler som bruker denne xsd-versjonen. Versjonshistorikk finner du her.

Digipost støtter også gamle versjoner av xsd-en. Dersom du skulle ha behov for en gammel versjon av startpakken, kan du kontakte oss.