Meldinger som får mottakers oppmerksomhet

Høy åpningsgrad og smart funksjonalitet betyr at det du sender i Digipost blir lest, og agert på. Nærmere tre millioner norske innbyggere og ti tusen virksomheter bruker Digipost. Du når alltid rett mottaker, og du kan trygt sende sensitiv informasjon.

Registrer bedriften din

Meldinger som får mottakers oppmerksomhet

Hvorfor benytte Digipost?

Handlingsutløsende meldinger

Du kan sende meldinger som innkallinger, fakturaer, spørreskjemaer og digital post. Meldingene har smart funksjonalitet som utløser handlinger, som betaling av faktura eller bekreftelse av en legetime.

Spar tid og kostnader

Over to millioner innbyggere og ti tusen virksomheter er brukere av Digipost. Det er enkelt å komme i gang med Digipost, og det medfører betydelig reduserte portokostnader. Hvis mottaker ikke har Digipost sørger vi også for levering til fysisk postkasse.

Sikker kommunikasjon

Digital postkasse er den eneste digitale kanalen i Norge hvor du er garantert å nå rett mottaker, gjennom adressering på fødselsnummer. Du kan sende alle typer informasjon, til og med sensitive personopplysninger.

Hva kan du sende i Digipost?

Faktura og inkasso

Ved å sende betalingskrav digitalt kan du være sikker på at kravet blir levert raskt, og til rett mottaker. Digipost sender ut varsel om kravet på e‑post og påminnelse før forfall på sms. Mottaker kan betale direkte i Digipost.

Les mer

Lønnsslipp

Ved å sende lønnsslipper i Digipost er du sikker på å ivareta ansattes personvern i henhold til GDPR. Ansatte som får lønnsslipper i Digipost har alltid tilgang til dem, selv etter et jobbskifte.

Les mer

Innkalling

Digipost kan være en effektiv kanal for å øke oppmøtegraden. Pasienten får raskt beskjed om timen, og kan legge den direkte inn i kalenderen. Avsender kan også bestille ekstra sms-varsling.

Les mer

Signering

Med Posten Signering får du signert avtaler raskt. Mottaker signerer enkelt med BankID, uten behov for å være på samme sted som avsender. Digitale signaturer er juridisk bindende og like sikre som håndskrevne signaturer.

Les mer

Spørreskjema

Med Digipost er det enkelt å sende ut spørreskjema, eller andre utsendelser som ønskes besvart. Som avsender får du digitale resultatsvar tilbake fra både digitale og fysiske forsendelser.

Les mer

Bevis

Digitale bevis i Digipost er et kostnadseffektivt alternativ til fysiske plastkort eller utvikling av egne applikasjoner. Virksomheter som sender bevis leverer gode kundeopplevelser siden mottaker allerede får viktige meldinger i Digipost. 

Les mer

Digital post

Digipost er en sikker kanal som egner seg godt for sending av viktige meldinger. Dialogen går raskt, alle brukere er autentisert og kanalen er sikrere enn e-post. Avsendere kan utveksle meldinger med både privatpersoner og virksomheter.

Print

Ikke alle har digital postkasse og derfor tilbyr vi også print. Ved å kombinere print og digital post, sørger Digipost for at all post kommer frem, uavhengig av om kundene foretrekker post i fysisk eller digital postkasse.

Har du spørsmål?

Kontakt oss

Tre måter å sende på

Send fra nettsiden

Last opp dokument eller skriv brev direkte i Digipost. Mottakere som har digital postkasse, vil få brevet digitalt ‑ resten vil få det fysisk. Posten tar seg av trykking, frankering og distribusjon av det fysiske brevet. Dette passer for bedrifter som sender mindre volum.

Registrer bedriften

Send via andre programmer

Du kan sende med Digipost gjennom programmer som bedriften din allerede bruker. Dette passer for bedrifter som benytter programvare fra en av våre partnere som allerede har integrasjon mot Digipost. Du kan da sende brev rett fra programvaren.

Se støttede programmer

Gjennom direkte integrasjon

For bedrifter som sender mange brev, er det mulig å integrere direkte med Digipost. Direkte integrasjon passer best for større bedrifter med betydelig postvolum, som har behov for å sende brev gjennom egne systemer.

Integrasjon med Digipost

Hva bruker bedrifter Digipost til?

Digital post

Oslo City Legesenter sender ut prøvesvar i Digipost. Det gjør at de får frigjort tid til pasientene.

Les mer

Faktura

Digitale fakturaer blir åpnet tidligere og betalt raskere. Intrum sender gjennom Digipost.

Inkasso

Visma Collectors gir kundene mulighet til å betale fakturaer og inkassokrav gjennom Digipost.

Les mer

Signering

Studentene er fornøyd med digital signering av avtaler med Lånekassen. 9 av 10 signerer digitalt.

Les mer

Lønnsslipper

Posten Bring sparer betydelige beløp på bruk av Digipost til utsendelser av lønnsopplysninger.

Les mer